Game-based Virtual Classroom

Ludo Race multiplayer game, based on the Pixelhunters platform for Multiplayer Team Training / Multiplayer Classroom.

For Distance Learning, we have 2 modules available: Team Quest & Ludo Race.
For real classroom mode, we have 3 modules available.
Games are according to playing specifics of the different user environments.

We can very fast gamify your learning content and provide kids and adults with excellent team-building activity. Besides we are tracking team and individual performances, in addition to learning progress.

Contact us at info@pixelhunters.com if you need team-building + learning + fun = all at the same time!

Special Thanks to Ivan Petkov for the professional voice over.

More about the PLATFORM you can read at: https://www.pixelhunters.com/multiplayer-team-training

------------------------

Текст на Български:

Бихме искали да споделим с Вас едно наше решение, наречено Multiplayer Classroom, което позволява бързо и лесно да създаваме игрови базирани решения за обучения. 

И ето една от игрите от платформата, LUDO RACE или "Не се сърди, човече", адаптирана за материала за 4клас, първоначално предназначена за Неделното Българско училище в Дубай. Сега Пикселхънтърс предоставя това решение БЕЗПЛАТНО на всички български деца от българските ни училища в чужбина или у нас. 

Не е лесно с днешното онлайн обучение, особено за деца, които са свикнали с дигиталните игри и да бъдат все сред приятели. Не е лесно и да се стои непрекъснато в къщи по време на пандемията с Корона Вируса. 

LUDO RِACE дава възможността за едно голямо забавление със съучениците, от което родители, учители и деца ще са доволни. 

Молим всеки учител по български на 4ти клас, който иска да пробва решението, или всеки родител който има поне 4 желаещи играча и който иска да премери знанията и силите си със своите деца да ни пише. Ще се свържем с Вас. 

Лидерборда не лъже за това кой знае и може най-много, а освен това и всичко се документира с доклади - за успеха на екипа от играчи и на всеки играч. 

Само за 1 час игра, можете да научите и затвърдите материала. Екипната игра върши чудеса!